Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal la locul de joacă, în Dobroești. Un turc a făcut praf băncile, deranjat de zgomotul copiilor. Ar fi scos și briceagul

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au derulat scene greu de înţeles, în localitatea Dobroești din județul Ilfov. Deranjat de zgomotul pe care îl făceau la joacă nişte copii, un individ a început să distrugă băncile dintr-un parc special amenajat.

Cei mici s-au speriat și au început să ţipe, iar părinții lor au alertat autoritățile. Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoţional.

-Vrei să distrug eu aici tot? Tu știi cine sunt eu?

-Speriați copiii!

În imaginile surprinse de martori se vede cum bărbatul în cauza ajunge la locul de joacă însoțit de o femeie. Furios, rupe o stinghie dintr-o bancă și începe să distrugă tot mobilierul.

-Dă-te de acolo! Pleacă de acolo!

Citește și
Real Madrid
Scandal sexual la Real Madrid. Jucători de la juniori și tineret, acuzați că ar fi filmat o tânără în ipostaze intime

-Vreți să vă arăt cine sunt eu?

Copiii care se jucau acolo au început să plângă.

În timp ce individul făcea praf băncile, cea care îl însoțea se certa cu o altă femeie.

- Cum vă permiteţi aşa ceva, doamnă? Ne cunoaştem?

- Dacă aud altă dată, intru în casă peste voi

- Am chemat poliția!

- Aici nu este teren de fotbal

- Vecina, este suficient!

- Nu este suficient!

La un moment dat un alt bărbat a încercat să intervină, însă scandalagiul ar fi scos un briceag și l-ar fi amenințat.

Locatară: „Eram pur și simplu în parc cu copiii, ca în fiecare seară, și a apărut această doamnă din senin cu domnul pe care nu îl cunoșteam și a început să înjure copiii, să ne amenințe. Pentru noi a fost un șoc prima oară, în primul rând că nu îl cunoșteam pe domnul, nu știam ce se întâmplă, pe doamna o mai cunoșteam, că mai iese pe geam”.

Vecină: „M-am pomenit cu copiii la geam plângând toți, că este cineva care rupe băncile la parc și face scandal, ba chiar a scos briceag, cuțit la un vecin. Aseară la culcare, toată noaptea dacă luăm mâna de pe el, el se trezea. Mi-a spus că el nu mai vrea să meargă nici singur la școală.”

Cetățeanul turc în vârstă de 43 de ani a fost adus la secția de poliție din orașul Pantelimon. Potrivit martorilor, acesta nu ar locui în cartierul rezidențial unde a cauzat distrugerile, ci se afla în vizită.

Sâmbătă seară, bărbatul a fost reținut. Poliţiştii din judeţul Ilfov au deschis un dosar penal pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult