Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal între doi bărbaţi, pe o stradă din Constanţa. Unul dintre tineri a fugit şi este căutat de poliţişti

Un scandal între doi bărbaţi a avut loc pe o stradă din municipiul Constanţa, poliţiştii ajunşi acolo găsindu-l doar pe unul dintre ei. Întrucât acesta era recalcitrant, el a fost imobilizat şi dus la Poliţie. Cel de-al doilea este căutat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, în noaptea de miercuri spre joi, că pe strada Ştefăniţă Vodă a avut loc o agresiune între două persoane, pe fondul unui conflict spontan.

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă şi au identificat un bărbat, de 20 de ani, cel de-al doilea părăsind locul faptei.

Deoarece bărbatul manifesta un comportament necooperant şi recalcitrant, acesta a fost imobilizat şi condus la sediu”, au anunţat poliţiştii. Ei au deschis dosar pentru lovire sau alte violenţe. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului şi pentru identificarea celeilalte persoane implicate în scandal.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult