Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal cu bâte și topoare, în trafic: „O să îl omoare, bă!”

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost scandal cu bâte și topoare într-o comună din Ilfov. Protagoniștii și-au distrus mașinile în încercarea de a-și face dreptate, în urma unei discuții aprinse care avusese loc cu puțin timp înainte.

 

Toți cei implicați s-au ales cu pagube materiale și dosar penal. Cinci dintre indivizi au fost reținuți după audieri.

Martor: „Să vină nişte echipaje de poliţie. Bă, du-te după el, că o să îl omoare, bă!"

Scenele au fost surprinse pe o stradă din comuna Dascălu din judeţul Ilfov. În imagini se vede cum una dintre maşini intră cu putere în celălalt autoturism, în timp ce mai mulţi oameni asistă la acest episod.

Apoi unii dintre protagonişti ies din vehicul înarmaţi cu bâte şi topoare, iar un martor sună disperat la 112 şi cere ajutor. Din fericire, în urma altercaţiei nimeni nu a fost rănit, după cum spun cei implicaţi. Doar maşinile au fost distruse.

Citește și
Accident la Hunedoara
Gestul șocant făcut de un șofer bulgar pe o șosea din România. Totul a fost filmat

În scandal au fost implicate opt persoane din Ştefăneşti şi cinci din Dascălu. Acestea au fost duse la audieri la secţia de Poliţie din Otopeni.

La audieri, poliţiştii au încercat să afle de la ce a pornit totul.

Potrivit primelor date, şoferul unui microbuz în vârstă de 38 de ani nu ar fi oprit între staţii. Şi, supăraţi, doi dintre călători i-au cerut explicaţii şi s-au certat, dar lucrurile nu au escaladat atunci.

Odată ajuns acasă, conducătorul auto le-a povestit unor prieteni ce s-a întâmplat. Şi, însoţit de amici, a mers să îi caute pe cei cu care avusese discuţia aprinsă şi să îşi facă dreptate. Martor: „S-au pus cu topoarele să ne omoare, doamnă..."

Bărbaţii au stat la audieri mai bine de şase ore. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru distrugere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult