Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cetăţeanul ucrainean a fost recuperat din Munţii Maramureşului şi internat în spital pentru îngrijiri medicale

Cetăţeanul ucrainean rătăcit în Munţii Maramureşului a fost recuperat de salvatorii montani şi poliţiştii de frontieră, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Update: „Aseară( duminică - n.r.), în jurul orei 23,15, cetăţeanul ucrainean, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit. Deoarece se afla într-o stare avansată de epuizare, a fost chemată şi o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul din Vişeu de Sus, fiind internat pentru îngrijiri de specialitate", a spus Iulia Stan.

Știre inițială: Un cetăţean ucrainean s-a rătăcit, duminică, în Munţii Maramureşului, fiind căutat de salvatorii montani şi poliţiştii de frontieră, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

 "Ucraineanul rătăcit a fost localizat în apropierea vârfului Polonica şi o echipă mixtă, salvamontişti şi poliţişti de frontieră, este în teren pentru a-l recupera", a spus Dan Benga.

Citește și
salvamont bihor
Salvamontiștii din Bihor au fost solicitați în interval de două ore la două accidente. Ce s-a întâmplat

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, echipa de intervenţie este formată din patru poliţişti de frontieră şi trei salvamontişti, care sunt dotaţi cu autospeciale de teren.

În Munţii Maramureşului, duminică seara, vizibilitatea era redusă şi ploua abundent.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult