Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-au întâlnit pentru a divorța și l-a omorât cu un ciocan. Gestul șocant făcut de o femeie imediat după ce și-a ucis soțul

O femeie a fost arestată pentru că și-a ucis soțul de care urma să divorțeze.  

Conform poliției, ea însăși a sunat la numărul de urgențe și a mărturisit că și-a ucis soțul. Tragicul eveniment a avut loc în Arlington, Texas.

Se pare femeia a folosit un ciocan pentru a-și ucide concubinul. Femeia în vârstă de 42 de ani a fost arestat[ preventiv după ce și-a recunoscut faptele.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani o invitase pe femeie la el acasă pentru a semna actele divorț. Odată ajunsă, femeia a luat un ciocan și i-a aplicat o lovitură fatală în cap soțului său.

După ce l-a ucis a sunat la 911 și a mărturisit ce a făcut. Femeia a fost găsită în fața apartamentului în care a avut loc crima și a fost arestată imediat.

Citește și
politia
Băiat de 16 ani, arestat în București după ce și-a bătut străbunica în cap cu un ciocan de șnițele. Cum a fost prins

În apartament detectivii au găsit cadavrul bărbatului, care zăcea în pat. Autoritățile l-au declarat decedat la fața locului, conform Mirror.

Tran a contactat ea însăși serviciile de urgență, informându-l pe dispecer că și-a lovit soțul în cap cu unealta.

După ce a fost arestată, femeia de origine vietnameză a fost dusă la închisoarea orașului Arlington, fiind acuzată de crimă.

Identitatea victimei nu a fost dezvăluită. Autoritățile nu au făcut publice detaliile legate de motivele care ar fi putut să o determine pe femeie să își atace soțul cu un ciocan.

Ancheta privind acest incident este încă în curs de desfășurare, poliția investigând cazul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult