Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a suspendat activitatea la serviciul de permise auto din Capitală. Nu se mai dau nici examene

Activitatea de examinare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va fi suspendată de joi, temporar, a anunţat miercuri Prefectura Bucureşti.

"Prefectul Municipiului Bucureşti a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar următoarele activităţi ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti: proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere; proba practică pentru obţinerea permisului de conducere; înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obţinerii permisului de conducere; programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere", precizează Prefectura.

Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în termen util.

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătăţii nr. 313 din 26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei.

 

Citește și
Primul județ din România care a scăpat de Covid-19. Nu a mai înregistrat niciun caz de o săptămână
Primul județ din România care a scăpat de Covid-19. Nu a mai înregistrat niciun caz de o săptămână

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult