Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a aflat, oficial, cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe marginea A1. Există un cerc de suspecți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Rezultatele testelor ADN au scos la iveală faptul că femeia tranșată, găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1, este cea care a fost dată dispărută în urmă cu o lună din București.

Anchetatorii au și un cerc de suspecți și, în acest moment, se fac cercetări la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Târgoviște.

Mirela Gheorghița Bitfoi este femeia de 38 de ani din Capitală, care a fost dată dispărută în data de 6 martie de către familie și al cărei trup a fost găsit pe marginea autostrăzii A1, în weekendul ce tocmai a trecut.

Anchetatorii au anunțat, oficial, acest lucru imediat după eliberarea rezultatului testului ADN, care coincide că probele prelevate de la acel cadavru sunt asemănătoare cu ADN-ul femeii, dată dispărută de familie. Sora sa a fost înștiințată oficial, și a fost audiată deja de anchetatori.

S-a format și un cerc de suspecți, un cerc mai mare de suspecți, având în vedere că victima practica prostituția, lucru știut și de familie, dar și având în vedere faptul că femeia dată dispărută avea și o pasiune pentru jocurile de noroc. Cel puțin asta le-a mărturisit sora femeii anchetatorilor care se ocupă de acest caz. Ar fi fost identificate pe camerele de luat de supraveghere și două mașini suspecte, în funcție de aceste mașini și de numărul de înmatriculare identificat de anchetatori, dar și de traseul pe care acestea l-a urmat, e posibil să se ajungă mai repede la autorul sau autorii acestei crime.

Citește și
Cine este femeia al cărei cadavru a fost găsit de muncitori pe marginea autostrăzii A1. „S-a găsit încă o mână și un picior”
Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe marginea autostrăzii A1. „S-a găsit încă o mână și un picior”

Se mai știe că victima nu ar fi fost ucisă în locul în care a fost găsit trupul, iar crima a fost comisă în altă parte, iar acolo autorul ar fi ales să abandoneze cadavrul la șapte metri de carosabil, pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, într-o zonă pe care el o considera a fi izolată.

Anchetatorii fac, așadar, cercetări pentru infracțiunile de omor și profanare de cadavre.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult