Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei români au ajuns după gratii. Crima oribilă din Elveția de care sunt acuzați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei români, acuzaţi că ar fi comis o crimă oribilă în Elveţia, au ajuns acum după gratii.

Unul a fost arestat în Elveţia, ceilalţi doi, în Bistriţa. Procurorii susţin că anul trecut, ei ar fi intrat în casa unui bărbat de 62 de ani, l-au legat şi i-au jefuit zeci de mii de franci elveţieni. Lăsat în agonie, bietul om s-a prăpădit, înainte să ajungă cineva la el.

Crima a avut loc în luna martie, anul trecut. Cei trei români au intrat în casa bărbatului pe care l-au bătut crunt şi l-au legat la gură cu o haină. Au scotocit toată casa şi au reuşit să fure peste 47 de mii de franci elveţieni. Când au fugit, nu s-au gândit că în urma lor, proprietarul casei nu va supravieţui. Mai bine de un an, anchetatorii din Elveţia au încercat să dea de urma criminalilor. Pe baza probelor, au emis mandate pentru doi tineri din Bistriţa-Năsăud, care au fost acum reţinuţi. Unul are 23 de ani, celălalt 25 de ani. Magistraţii au decis să îi aresteze preventiv, pentru 30 de zile. Tot după gratii este şi românul prins în Elveţia, iar cum procesul se va desfăşura acolo, suspecţii din România vor fi extrădaţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
politie
Doi români prinși în Anglia după ce au furat o sumă mare de bani. Cum a avut loc jaful

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult