Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românca și moldoveanul cu „cele mai frumoase chipuri din lume”. Marele premiu câștigat de ei în Turcia | GALERIE FOTO

Un tânăr din Republica Moldova și o tânără din România au triumfat la un concurs de frumusețe în Turcia, și au fost primit titlul de „Cel mai frumos chip din lume”.  

Adrian Lefter, originar din Republica Moldova, și Oana Hancu, din Târnăveni, Mureș, au fost laureații supremi ai competiției internaționale de frumusețe „Future Fashion Faces World 2024”, desfășurată în Turcia, scrie PROTV.

La doar 23 de ani, Adrian Lefter este deja o figură renumită în industria modei din Republica Moldova, obținând anterior titlul de Mister Planet în cadrul unui concurs din Georgia, în 2022.

Citește și
Cazanele dunarii
Destinația din România de o frumusețe rară. Golfurile și estuarele de aici încântă turiștii din toată lumea

Oana Hancu, o studentă la Drept din Mureș, a câștigat Marele Premiu Suprem la Future Fashion Faces World în Turcia.

„Premiul care nu mi-a adus doar o coroniță frumoasă, ci și una dintre cele mai frumoase experiențe de până acum.. după 7 zile de muncă intensă, cu zeci de ședințe foto si defilări, simt că adevăratul câștig constă în sprijinul și aprecierea de care nu știam că am parte până să primesc atât de multe mesaje de la voi. Nu e niciodată ușor să spui “mulțumesc” atunci când vrei să transmiți mai mult decât un simplu cuvânt, dar cei pe care urmează să îi menționez sper că știu cât sunt de recunoscătoare”, este o parte din mesajul Oanei, postat pe Instagram.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult