Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român dat în urmărire pentru trafic de femei și copii, arestat în SUA. Cum a fost găsit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cătălin Lupu, în vârstă de 51 de ani, care era dat în urmărire pentru trafic de femei şi copii în România, a fost arestat sâmbătă dimineaţă, în Florida Keys, informează site-ul local10.com.

Bărbatul a fost predat agenţilor Poliţiei de frontieră după ce a fost descoperit într-o locuinţă în care locuia ilegal, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului şerifului din comitatul Monroe, Adam Linhardt.

Poliţiştii din localitate au început să investigheze după ce au fost sunaţi de un agent imobiliar că este posibil ca într-o casă să existe persoane care locuiesc ilegal. Când un poliţist a ajuns la faţa locului în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă el a văzut o uşă din spatele casei deschisă şi apă şi mâncare în bucătărie.

În timp ce poliţistul aştepta întăriri, Cătălin Lupu a ieşit din dormitorul în care se afla şi a fost arestat, a spus Linhardt. Un bărbat de 49 de ani a fost găsit dormind într-un alt dormitor, transmite Agerpres.

Poliţiştii au descoperit curând că Lupu era dat în căutare prin Interpol şi se afla ilegal în SUA.

Citește și
Remus Tudor
Cine este primul român condamnat pe viaţă după Revoluţie. Fapta pentru care a fost arestat din nou

Nu se aflau femei sau copii în locuinţa sa, a precizat Linhardt.

Cătălin Lupu se află acum în custodie federală, în timp ce celălalt bărbat, a cărui naţionalitate nu se precizează, nu a fost arestat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult