Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Român care a furat ceasuri de 4,7 milioane € dintr-un magazin din Spania, prins la Constanța

Un bărbat de 29 de ani pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat de arestare după ce a furat mai multe obiecte de lux dintr-un magazin, în valoare de milioane de euro, a fost prins de poliţiştii din Constanța.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat un bărbat de 29 de ani, din municipiul Constanţa, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile spaniole.

Bărbatul fusese dat în urmărire internaţională pentru furt calificat şi constituirea unui grup infracţional organizat, după ce a furat dintr-un magazin din Spania mai multe obiecte de lux, precum ceasuri şi bijuterii, în valoare de 4.700.000 de euro.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE al Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa care a emis o ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore. 

Citește și
RAR Tg. Jiu
Rețea de înmatriculare a mașinilor cu volan pe dreapta. Trei inspectori RAR, reținuți

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult