Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reuters: Știrile ProTV și www.stirileprotv.ro, sursele de știri în care românii au cea mai mare încredere

Știrile Pro TV și site-ul www.stirileprotv.ro sunt pe primul loc în România în ceea ce priveşte încrederea acordată de public, potrivit unui raport lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford.

Știrile Pro TV au obţinut cel mai mare scor privind încrederea atribuită de public, 65% dintre telespectatori urmărind jurnalele de știri ale postului Pro TV. Site-ul www.stirileprotv.ro ocupă, de asemenea, prima poziție în clasamentul brandurilor de media utilizate săptămânal de publicul digital românesc.

Publicul digital din România continuă să arate un mare interes pentru informația de presă, după cum arată ultimul Digital News Report, lansat miercuri, 12 iunie, de către echipa de cercetare a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Mai precis, consumatorul mediu de știri online folosește săptămânal până la 7 surse de știri, TV, online, radio și presă scrisă.

Urmând tendința globală, publicul românesc tinde să se îndepărteze de sursele de informare puternic polarizate și încearcă să evite știrile potențial false. 

Citește și
protv, audiente, alegeri,
Pro TV, lider absolut de audienţă în ziua alegerilor

Digital News Report este cel mai mare studiu multianual, internațional, pentru publicul digital de știri. În 2019 DNR a ajuns la ediția numărul a opta. Cercetarea este efectuată online, în perioada ianuarie/ februarie. Eșantionul global a fost de 75.749, iar pentru România a fost de 2004 persoane. Marja de eroare pentru România este de +/- 2,19%.

Raportul Digital News, realizat de Institutul Reuters pentru Studierea Jurnalismului de la Universitatea din Oxford este bazat pe un studiu online YouGov efectuat în 38 de țări pe un eșantion de 75.000 de persoane.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult