Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Recidivistul care l-a împușcat mortal pe polițistul din Timiș are un cazier de 6 pagini

Ionel Marcel Lepa, bărbatul căutat acum pentru omor, după ce a împuşcat un poliţist în misiune lângă Timişoara, are un cazier foarte bogat.

Potrivit Opinia Timișoarei, bărbatul a fost condamnat încă de la începutul anilor '90, iar cazierul lui are șase pagini.

Ionel Marcel Lepa, condamnări multiple

 

Ionel Marcel Lepa a primit sentinţe în dosare de tâlhărie, furt calificat, hărţuire, favorizarea infractorului şi conducere fără permis, dar şi pentru o evadare, în 1999, de la un punct de lucru al penitenciarului Timişoara. Atunci, Lepa a fost prins după câteva luni și încarcerat în alt penitenciar. 

Acum se sustrăgea de la executarea unei pedepse pe care o avea după o tentativă la tâlhărie, un rest de pedeapsa de peste 8 ani, întrucât e recidivist.

Citește și
Carmen Dan
Cazul polițistului împușcat mortal. Reacția lui Carmen Dan, după ce i s-a cerut demisia

Ionel Marcel Lepa, de 47 de ani, este căutat de duminică după-amiază de colegii poliţistului pe care l-a omorât în faţa unei case din Izvin, în încercarea de a scăpa de urmărire.

Au fost mobilizați luptătorii de la trupele speciale de intervenţie şi jandarmi, dar și forţe de la mai multe structuri din Arad şi Caraş-Severin, dar şi ofiţeri SIAS de la Bucureşti.

Recidivistul, căutat cu câini, dronă și elicopter

 

Căutările au fost întrerupte duminică seară și au fost reluate luni, la primele ore, fiind aduși câini de urmă. De asemenea, sunt folosite dispozitive cu termoviziune, o dronă şi un elicopter.

 

Pe numele lui Ionel Marcel Lepa a fost deschis un nou dosar pentru omor calificat, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Poliţistul Cristian Amariei a fost omorât duminică după-amiază în misiune, șângă Timișoara, în timp ce îl urmărea și încerca să îl rețină pe Ionel Marcel Lepa.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult