Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Razie a polițiștilor pe Autostrada Soarelui. Ce au găsit oamenii legii în două recipiente de detergent aflate într-o mașină

Cum marți a fost final de vacanță, drumurile din toată țara au fost pline de mașini, dar și de polițiști care i-au testat pe șoferi pentru droguri și alcool.

Pe Autostrada Soarelui, câțiva dintre ei au ieșit pozitiv la substanțe interzise. Unii chiar au recunoscut că au consumat droguri, însă nu în țară, ci în Olanda. Iar alții, deși erau pozitivi, nu își aminteau dacă sau ce substanțe interzise au luat. Spre seară, pe drumuri s-au format și primele cozi.

Stația de taxare de la Fetești a fost punct de întâlnire între șoferi și polițiști.

Un tânăr de 28 de ani a fost depistat pozitiv la canabis, iar colegul său din mașină avea un plic cu o substanță vegetală, care a fost trimis la laborator. Și bagajele au fost controlate de polițiștii de la crimă organizată cu ajutorul unor câini specializați în depistarea narcoticelor. Un șofer a iesit pozitiv la amfetamină. Bărbatul ar fi spus că s-a întors din Olanda, unde ar fi consumat anumite substanțe care sunt interzise la noi în țară. În mașina lui, polițiștii au găsit două recipiente de detergent în care se aflau cel mai probabil tot substanțe interzise. Un tânăr care venea de la mare a fost depistat pozitiv la benzodiazepina.

Deși avea în parbriz un ecuson cu inscripțiile unei asociații care care lupta împotriva drogurilor, nici o femeie de 36 de ani n-a trecut testul.

Citește și
coma
Femeie în comă, după ce s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc din Teleorman. Este cunoscută drept consumatoare de droguri

Femeia care conducea o mașină a fost depistată pozitiv la cocaină la testul rapid efectuat de polițiști. În geanta ei care se afla în mașină agenții au găsit și un plic cu o substanță de culoare albă. Au fost și oameni care s-au distrat în vacanță fără a încălca legea. În total, pe șosele au fost mobilizați 1500 de polițiști cu 430 de aparate radar.

Traficul de pe A2

La prânz, între stațiunile din sudul litoralului traficul a fost intens. Tot atunci traficul pe Autostrada Soarelui a început să crească. La 15:00 se înregistrau deja 50 de mașini pe minut la stația de taxare de la Fetești. Asta înseamnă un trafic aproape dublu față de o zi obișnuită La această oră sunt în continuare valori ridicate ale traficului, dar în scădere. Sunt 40 de mașini pe minut la stația de taxare de la Fetești. Iar cel mai greu se circulă pe porțiunea dintre Cernavodă și Fetești, dar și la intrarea în Capitală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult