Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răzbunare în stil mafiot. Ce au găsit anchetatorii la mașina incendiată a șefului piețelor din Timișoara

Your browser doesn't support HTML5 video.

Răzbunare în stil mafiot în noaptea de marți spre miercuri, la Timișoara. O maşină a ars ca o torţă, după ce a fost incendiată intenţionat, după cum arată primele date ale anchetatorilor.

Autoturismul aparţine şefului societăţii care administrează pieţele din oraş şi era o maşină de serviciu. Bărbatul susţine acum că asupra lui s-au făcut mai multe presiuni, dar niciodată atât de grave.

Mirel Pop, director general Piețe S.A. Timișoara: „Am sunat imediat la 112. Pompierii au venit foarte repede, dar focul s-a extins și a ars aproape în totalitate, 95%. Din cercetările aflate la fața locului s-a dovedit faptul că a fost o mână criminală.”

Pompierii au găsit şi dovezi că gestul a fost unul intenţionat.

Anchetatorii au găsit sub roata din față, dreapta, o cârpă îmbibată în material combustibil.

Bărbatul era singur în apartament, cu copiii, atunci când s-a întâmplat totul. Soția lui, aflată la muncă, a venit într-un suflet acasă.

Alexandrina Pop, soție director piețe Timișoara: „Copii mei sunt foarte speriați. Și nu mi se pare ok, nu știu cine a făcut asta. Și ce vrea de fapt. Fetița tocmai plânge în casă acum. Știu că s-au făcut foarte multe presiuni.” Reporter: „A mai primit amenințări până acum?” Alexandrina Pop: „De natura asta, nu.”

Bărbatul a preluat conducerea societăţii Pieţe S.A, din Timişoara, în urmă cu un an şi jumătate. Crede că incendierea are legătură cu funcţia pe care o ocupă.

Mirel Pop, director general Piețe S.A. Timișoara: „Presupun că implementarea regulamentului de organizare și funcționare pieței. Încurcă pe multe persoane. Au fost tot felul de presiuni, inclusiv anul trecut, tot pe vremea acesta au fost revolte chiar aici în fața sediului. Revolte puse la cale de persoane cunoscute. Dețin dovezi clare despre aceste persoane.”

Poliţiştii şi criminaliştii s-au întors miercuri la locul incendiului ca să adune mai multe probe şi pe timp de zi. Deocamdată a fost deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult