Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Putin a anunțat cum va reacționa Rusia dacă SUA vor trimite soldați pe frontul din Ucraina. Mesaj pentru Occident

Vladimir Putin a declarat, miercuri, într-un interviu difuzat de Rusia-1 și RIA Novosti, că țările occidentale s-au împăcat cu „neputința” lor de a distruge Rusia, după ce s-au confruntat cu unitatea poporului rus.

„După startul operațiunii militare speciale din Ucraina, țările occidentale credeau că vor distruge Rusia”, a spus Putin, care a adăugat că aliații Kievului nu au reușit să facă acest lucru din cauza „stabilității sistemului financiar și economic al țării și a capacităților în creștere a Forțelor Armate”.

Liderul de la Kremlin a transmis Occidentului că ajutorul militar acordat Ucrainei „nu va schimba nimic pe câmpul de luptă”.

Vladimir Putin a afirmat, de asemenea, potrivit Baha, că, dacă soldații americani ar fi trimiși pe frontul din Ucraina, aceștia „ar fi tratați ca niște intervenționişti”.

„Dacă SUA efectuează un test nuclear, este posibil ca Rusia să facă același lucru”, a afirmat el, adăugând că țara este pregătită din punct de vedere „tehnico-militar” pentru un război nuclear.

Citește și
vladimir putin
”A murit Putin, dar nu acela”. Doliu în familia președintelui rus

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult