Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proiecție de film pe Cluj Arena. Cât au costat biletele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe stadion, ca la cinema. Așa s-au simțit aproape 500 de oameni care vineri seară au participat la primul eveniment în aer liber din seria celor anunțate pentru această vară pe Cluj Arena.

Cu popcorn și băuturi răcoritoare, dar și cu masca de protecție pe față, spectatorii au urmărit filmul "Bohemian Rhapsody" pe un ecran de mari dimensiuni.

Cei care nu şi-au luat un bilet de pe internet au putut cumpăra unul şi de la intrarea pe stadion. Şi mai toţi au venit înarmaţi cu popcorn şi băuturi răcoritoare.

Înainte de a se bucura de film, oamenilor li s-a măsurat temperatura. În plus, în timpul proiecţiei, au fost obligaţi să poarte masca de protecţie. Organizatorii spun că au luat toate măsurile necesare pentru că participanţii să se bucure în siguranţă de spectacol. De pildă, după fiecare eveniment, tribunele vor fi dezinfectate.

Noemi Șerbănescu, organizator de evenimente: "Ideea a apărut din dorinţa de a fi aproape de publicul clujean în continuare. În momentul în care s-a dat legea nouă cu 500 de oameni posibil, am hotărât să apelăm la o locaţie care să fie în aer liber dar totodată să permită perimetrul să respectăm distanţarea socială. Am avut parte de deschidere din partea Consiliului Judeţean."

Citește și
coadă
Pacienți bolnavi de cancer, ținuți ore în șir în picioare. Reacția ministrului Sănătății

Vară se anunţa aglomerată pe Cluj Arena. Acolo vor avea loc proiecţii de film, concerte, spectacole de treatru, dar şi un show de stand-up comedy în aer liber. Biletele au fost puse deja în vânzare şi costă între 25 şi 50 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult