Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesorul de religie din Alba care ar fi lăsat însărcinată o elevă și-a recunoscut copilul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Profesorul de religie din Alba care ar fi lăsat însărcinată o elevă în urmă cu un an şi jumătate şi-a recunoscut copilul. Fata care era minoră când ar fi întreţinut relaţii sexuale cu dascălul.

Provine dintr-o casă de tip familial, aflată în grija bisericii, şi cei de acolo au cerut special, teste de paternitate.

Profesorul de religie în vârstă de 50 de ani care preda la Liceul din Arieşeni, a mers miercuri împreună cu faţa la Sebeş unde a recunoscut copilul şi urmează să îi fie eliberat un nou certificat de naştere.

În luna ianuarie tânăra împreună cu copilul, dar şi presupusul tata au mers pe rând la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii paternităţii. Reprezentanţii Direcţiei pentru Potectia Copiului au precizat că rezultatul i-a fost comunicat doar bărbatului, care ieri şi-a dat demisia din învăţământ.

Copilul a fost preluat şi este crescut de un asistent maternal, iar tânăra în vârstă de 18 ani acum îşi continua studiile. Şi poliţiştii au deschis o anchetă penală "în rem" pentru raport sexual cu minor.

Citește și
Liceului Tehnologic de Turism și Alimentație din Arieșeni
Scandal de proporții la un liceu din Alba. Profesorul de religie ar fi lăsat însărcinată o elevă

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult