Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primul mesaj postat de soțul mezzosopranei Maria Nicoară, după ce solista ar fi căzut pe scări

Codrin Constantin Nicoară, soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, aflată în comă după ce ar fi căzut pe scări în casa sa din județul Iași, a scris mai multe mesaje pe Facebook după incident.

În primul mesaj, postat chiar în ziua în care solista a ajuns la spital, soțul acesteia a mulțumit pentru mesajele de susținere primite.

"Familia multumeste tuturor pentru mesajele de sustinere si incurajare precum si pt rugaciunile voastre !! Sa dea Bunul Dumnezeu sa si revina alaturi de cei dragi !!!", a scris pianistul.

O zi mai târziu, pe 12 mai, Codrin Constantin Nicoară a revenit cu un nou mesaj, în care mulțumește echipei de medici de la secția de neurochirurgie a spitalului din Iași.

"Mii de multumiri dnei dr Caileanu si intregii echipei de medici de la Neeochirurgie care se ocupa de sotie !!", se arată în acest mesaj.

Citește și
Maria Macsim Nicoară
Mezzosoprana Maria Macsim, lăsată să se chinuie o noapte întreagă. De ce nu a sunat soțul la 112

 

Maria Macsim Nicoară, lăsată să agonizeze 8 ore

 

Mezzosopranai Maria Macsim Nicoară, de la Opera Naţională din Iaşi, a fost găsită în comă în locuinţa ei, luni seară. Transportată în stare gravă la spital, medicii au anunțat că următoarele 24 de ore sunt critice pentru solistă.

Potrivit datelor din anchetă, deşi avea mai multe răni, solista a fost lăsată să se chinuie toată noaptea pe un pat. Soţul ei le-a spus anchetatorilor că a găsit-o prăbuşită lângă scări şi a dus-o într-un dormitor, însă procurorii verifică toată povestea.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost lăsată să agonizeze 8 ore până când soacra ei a sunat la 112 după ajutor. În tot acest timp, ar fi fost abandonată pe un pat după ce, bănuiesc anchetatorii, ar fi fost târâtă de la capătul scărilor până în una dintre camere.

Când un echipaj SMURD a ajuns la ea, solista era deja în comă. În fața medicilor, familia artistei a susţinut că totul a fost un accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult