Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eugen Neagoe s-ar fi decis în legătură cu cariera de antrenor. Diagnosticul primit

Eugen Neagoe (51 de ani) a leşinat, duminică, în timpul meciului Dinamo-Craiova, scor 0-2, diagnosticul medicilor fiind stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism.

Eugen Neagoe pare decis să ia o pauză, după momentul de cumpănă traversat, au povestit apropiații care l-au vizitat la spital.

După îngrijirile de urgenţă primite, starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo s-a ameliorat, iar acesta a stat de vorbă cu familia. Neagoe a fost mutat de la ATI la cardiologie, au anunțat medicii luni dimineață.

Antrenorul va mai rămâne cel puțin câteva zile internat în spital.

Eugen Neagoe pare decis să renunţe la antrenorat, cel puţin pentru o perioadă. Familia a insistat să nu-şi mai pună viaţă în pericol pe banca tehnică, iar actualul staff tehnic al lui Dinamo ar urma să fie menţinut doar pentru următoarea etapă, contra lui CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:00.

Citește și
Eugen Neagoe ambulanta
Momente de panică la meciul Dinamo - Craiova. Lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă

Deşi a trecut prin momente cumplite, Neagoe a rămas tot cu gândul la fotbal, iar primele sale cuvinte rostite la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca ar fi fost „Cât e scorul?”, potrivit gsp.ro.

Familia şi mai mulţi apropiaţi ai lui Eugen Neagoe au venit imediat la spital pentru a-l vedea. Nu au lipsit nici oficialii adversarei de la U Craiova, precum Ion Împuşcătoiu, Emil Pieleanu, Silvian Cristescu sau Costel Ilinca.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult