Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul Daniel Băluţă promite un aeroport internațional în sudul Bucureștiului: „Nu este o glumă”

Primarul Daniel Băluţă a anunțat, miercuri, construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului, în parteneriat cu edilul din Giurgiu. „Nu este o glumă, ci un lucru cât se poate de serios” a spus primarul Sectorului 4.

Daniel Băluță a vorbit despre planul de investiții pe care îl face împreună cu Consiliul Local Giurgiu, fără să dea detalii despre cât ar putea costa aeroportul internațional.

„De ziua Bucureştiului, trebuie să fac un alt anunţ important. Nu este o glumă, ci un lucru cât se poate de serios. Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, am demarat procedurile premergătoare construirii unui aeroport în zona de sud a Capitalei. Va fi un aeroport internaţional, atât pentru transport de persoane, cât şi cu o importantă componentă cargo, întrucât în acest moment, Aeroportul Otopeni este depăşit din acest punct de vedere. Toate acestea le facem pentru că ne dorim ca Bucureştiul să devină cu adevărat un oraş occidental. Aerisit, verde, şi mai ales, conectat aşa cum trebuie cu restul Europei" a declarat primarul Daniel Băluță, la deschiderea parului Tudor Arghezi, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, citat de Agerpres.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult