Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacţie a lui Radu Mazăre, după ce s-a anunţat extrădarea. "Mă întorc în Madagascar"

Fostul primar al Constanţei a transmis o primă reacţie, după anunţul autorităţilor privind extrădarea sa. 

Potrivit unui declaraţii prezentate, marţi seară, de Antena 3 şi citată de News.ro, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, susţine că a obosit să lupte cu ”statul român abuziv”.

„Dacă instanţa aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta şi aici, şi în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa, mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârşitul zilelor”, a declarat Radu Mazăre.

 

Ce spune ministrul Justiţiei din Madagascar

 

Citește și
RTI litoral
Litoralul, prada unui grup infracțional organizat. Mafia retrocedărilor condusă de Mazăre și Constantinescu

Într-un interviu pentru Știrile PRO TV, ministrul de justiție din Madagascar a confirmat extrădarea și a declarat că e posibil ca până joi, dosarul de extrădare să fie gata, și Radu Mazăre să părăsească insula. "Nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără ezitare, pe toți cei implicați în acte de corupție. Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel”, spune Jacques Randrianasolo, ministrul justiției din Madagascar.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei de la Bucureşti, a confirmat marţi seară extrădarea fostului primar al Constanţei.

Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar acum o săptămână, după ce a depus o cerere de prelungire a vizei sale de ședere. Fostul edil fusese dat în urmărire internațională prin Interpol, fiind căutat pentru a executa o sentință definitivă de 9 ani de închisoare într-un dosar în care a retrocedat ilegal terenuri pe litoral. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult