Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premiu pentru Robert de Niro, retras după ce actorul l-a atacat public pe Donald Trump. Reacția lui de Niro

Un premiu pentru Robert de Niro a fost retras după ce actorul celebru s-a pronunțat împotriva candidatului republican Donald Trump, în timpul procesului care a dus la condamnarea acestuia.

De Niro nu a criticat decizia Asociaţiei Naţionale a Radiodifuzorilor.

Asociaţia Naţionale a Radiodifuzorilor a anulat premiul după reacția publică de săptămâna aceasta avută de Robert de Niro, relatează The Hill şi Huffington Post, preluat de news.ro.

Asociaţia Naţională a Radiodifuzorilor nu a răspuns imediat unei solicitări, arată sursele citate.

Un purtător de cuvânt al grupului a declarat joi pentru The Hill că evenimentul lor a fost "cu mândrie bipartizan" şi a spus: "În timp ce susţinem cu tărie dreptul fiecărui american de a-şi exercita libertatea de exprimare şi de a participa la angajamentul civic, este clar că recentele activităţi de expunere publică ale domnului De Niro vor crea o distragere a atenţiei de la munca filantropică pe care speram să o recunoaştem. Pentru a menţine accentul pe serviciul câştigătorilor premiului, domnul De Niro nu va mai participa la eveniment".

Într-o declaraţie pentru Hill, De Niro nu a protestat faţă de această decizie şi a spus că apreciază în continuare grupul.

Citește și
robert de niro
Cum se descurcă Robert De Niro la 80 de ani cu o fetiță de un an. „E singura care mă iubește necondiționat”

„Susţin activitatea NAB Leadership Foundation şi aş dori să îmi exprim aprecierea şi recunoştinţa pentru ceea ce a făcut şi va continua să facă fundaţia pentru binele nostru, al tuturor, şi le urez succes în continuare", a declarat acesta în declaraţia citată de Hill.

Marţi, De Niro, care şi-a exprimat recent susţinerea pentru preşedintele Joe Biden, a participat la un eveniment de campanie a lui Biden în faţa tribunalului din Manhattan, alături de doi foşti ofiţeri de poliţie, Harry Dunn şi Michael Fanone, care se aflau la Capitoliul SUA când acesta a fost atacat de susţinătorii lui Trump la 6 ianuarie 2021.

Referindu-se la candidatura de succes a lui Trump la preşedinţie în 2016, câştigătorul premiului Oscar a spus că iniţial candidatura lui Trump a fost considerată o glumă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult