Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premierul, miniştri, parlamentari şi şefi de CJ, la nunta fiului lui Dragnea. Palatul Snagov, transformat în fortăreaţă

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost nuntă mare în familia lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a fost socru mare. Fiul său, Valentin Ştefan, s-a căsătorit cu iubita lui şi au petrecut apoi la Palatul Snagov, alături de sute de invitaţi, printre care şi premierul Viorica Dăncilă.

 La lăsarea serii, mirii, alături de primii invitaţi sosiţi la Palatul Snagov, au dat startul petrecerii - în paşi de dans. Pentru acest eveniment, au fost luate măsuri stricte de securitate şi locul a semănat cu o fortăreaţă.

Şi ziua de duminică a fost una plină pentru cei doi miri. Mai întâi au spus DA în faţa primarului Bucureştiului, Gabriela Firea. Apoi, la ora 18, a avut loc ceremonia religioasă.

Anunţată iniţial la Biserica Elefterie, cununia a fost mutată pe ultima sută de metri. Şi se pare că unii invitaţi n-au mai aflat de schimbare.

În cele din urmă, cununia a avut loc la capela de la Palatul Snagov. Fosta reşedinţă a lui Gheorghe Gheorghiu Dej, locul în care Nicolae Ceauşescu îşi organiza întâlnirile oficiale, dar şi locul preferat de politicieni şi oameni de afaceri şi politicieni, pentru petreceri exclusiviste şi extrem de scumpe, Palatul Snagov este poate mai mult ca oricând o adevărată fortăreaţă în care au acces doar sutele de invitaţi ai liderului PSD, nimeni altul decât socrul cel mare.

Citește și
nunta dragnea
Nunta fiului lui Dragnea. Reacția unui cuplu care n-a aflat că s-a schimbat biserica

Pentru că nimeni să nu deranjeze nunta fiului liderului PSD, zeci de paznici au împânzit domeniul de la Snagov. Parlamentari PSD, primari, preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, cu toţii au fost invitaţi la nuntă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult