Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Cîţu: Sper că PSD nu va mai tergiversa calendarul. Orban: Salut decizia președintelui

Prim-ministrul desemnat, Florin Cîţu, şi premierul interimar, Ludovic Orban, susțin, miercuri, declaraţii de presă la Palatul Victoria, informează Biroul de presă al Guvernului.

Declarațiile LIVE ale premierului desemnat Florin Cîțu:

- În primul rând aș vrea să-i mulțumesc președintelui Klaus Iohannis și domnului Orban pentru încredere.

- Este o propunere care mă onoreză şi mă încarcă de responsabilitate, iar în baza acestei desemnări voi avea discuţii cu partenerii parlamentari pentru constituirea unei majorităţi şi împreună cu Ludovic Orban voi agrea un calendar al negocierilor.

- Desemnarea mea este o garanţie a continuităţii în guvernarea PNL, dar şi a orientării strategice a partidului pentru depesedizarea României.

Citește și
Florn Cîțu
Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial

- În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare şi sper că de data aceasta PSD nu va mai tergiversa calendarul.

Declarațiile LIVE ale Ludovic Orban:

- Salut decizia președintelui Iohannis de desemnare pentru funcția de premier a colegului meu de partid şi de guvern Florin Cîţu.

- Este o decizie extrem de importantă, care are ca obiectiv deblocarea situaţiei care este creată în mod artificial de PSD şi de prelungirile sale instituţionale

- Decizia președintelui este conformă cu voința PNL, atât eu, cât și colegii mei vom susține această propunere.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult