Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea unui coșmar: Cum m-am îndrăgostit de un „pește”

O adolescentă în vârstă de 19 ani a făcut dezăluiri șocante despre cum a ajuns să fie victimă a traficului de persoane din România.

Conform Presshub, care i-a publicat povestea, cazul tinerei nu este unul singular, deoarece genul de bărbat care a atras-o în capcană „acționează din ce în ce mai des în zilele noastre pentru a determina tinerele fete să practice prostituția”.

Fata, poreclită Maria, pentru a proteja identitatea victimei, a învățat mult pentru a intra la un liceu de renume, iar acolo s-a îndrăgostit de un coleg care „nu intrase pe merit” și despre care se spunea că ar avea părinți proxeneți, conform acesteia.

„Mi-a cerut poze dezbrăcată și i-am dat. Apoi am făcut unele chiar împreună. De atunci a început să se schimbe foarte mult. Mi-e și rușine să vă povestesc…eram o dată la el acasă și după ce am petrecut câteva ore împreună s-a apucat să scrie niște mesaje,” a spus Maria, care provine dintr-o familie modestă.

Aceasta a adăugat: „Tot bătea apropouri de un coleg, cum ar fi să vină și el. După câteva minute apare colegul în cameră și iubitul meu a zis că ne lasă câteva minute singuri că știm noi ce avem de făcut”.

Citește povestea integrală a Mariei despre cum a ajuns victimă a traficului de persoane, pe Presshub.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult