Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea fetei care cere 200.000 de euro după un accident care i-a distrus visul de a deveni balerină

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fată din Iași cere 200.000 de euro drept despăgubire, după ce a fost implicată într-un cumplit accident rutier în urmă cu şase ani și a rămas cu sechele care i-au distrus visul de a deveni balerină.

Fata avea 15 ani atunci, era elevă la coregrafie, la Colegiul de Arte din Iaşi, şi dansa la diverse festivaluri de folclor. Într-un astfel de turneu s-a petrecut și accidentul care i-a schimbat destinul.

Tânără, care acum este studentă la actorie, la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie din Bucureşti, a înaintat în instanţă o cerere prin care cere despăgubiri materiale, în valoare de 200 de mii de euro.

În urmă cu două zile, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Iaşi, care ar trebui să se pronunţe în perioada următoare.

Cum s-a produs accidentul

La momentul producerii accidentului, în iunie 2016, eleva Colegiului de Arte din Iaşi se afla într-un autocar, alături de alţi colegi şi profesori şi se îndreptau spre un festival internaţional de folclor, care urma să se desfăşoare în Arad.

Citește și
politie, accident buzau
Doi agenți de poliție din Buzău, implicați într-un grav accident rutier. Oamenii legii au fost duși de urgență la spital

În Braşov însă, autocarul a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia 4 persoane, printre care şi un copil, şi-au pierdut viaţa.

Elevă din iaşi, pe atunci în vârstă de 15 ani, a rămas cu sechele şi a fost nevoită să renunţe la cursurile de balet şi la o viitoare carieră în domeniu. A suferit traumatisme care o împiedicau să mai danseze, se arată în dosarul înaintat judecătorilor.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua magistraţii Curţii de Apel Iaşi în acest caz. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult