Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliţistul Eugen Stan, suspectat în alte 12 dosare. Ancheta Serviciului Omoruri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Continuă ancheta în cazul poliţiştului de la rutieră acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra unor minori.

Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a preluat încă 4 dosare în care există suspiciunea că Eugen Stan ar fi autorul, afirmă surse din instituţie. Este vorba tot de dosare de agresiuni sexuale. De asemenea, urmează să fie preluate de la parchetele de sector încă 8 dosare privind fapte similare, potrivit aceloraşi surse, care spun că urmează să fie cerute expertize ADN

Stan a fost arestat preventiv pe 9 ianuarie, după ce a agresat sexual doi copii mici în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Anchetatorii au deja declaraţia lui scrisă în care recunoaşte că a mângâiat şi sărutat copiii, acţiuni pe care agentul le consideră normale. A mai recunoscut şi alte 2 agresiuni.

La dosar există şi înregistrările video ale camerelor de supraveghere care îl arată pe agresor în timp ce pipăie copiii.

Au fost ridicate şi probe ADN care confirmă acuzaţia, iar în locuinţa lui Stan a fost găsită canadiana pe care o purta în acele momente.

Citește și
carmen dan
Carmen Dan: 18 poliţişti, dintre care zece cu funcţii de conducere, cercetaţi în cazul poliţistului pedofil

Anchetatorii spun că Eugen Stan locuia în Măgurele, judeţul Ilfov, iar de aici parcurgea până la serviciu, la Brigada Rutieră de Poliţie, jumătate din Bucureşti. Mereu trecea pe străzile din sectoarele 5 şi 6 şi tot aici au fost înregistrate şi cazurile de agresiuni asupra copiiilor. Victimele erau alese aleator, dacă nu erau însoţite de un adult şi intrau în scara unui bloc singure.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult