Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiștii din Galați verifică toate persoanele venite din străinătate la intrarea în județ

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, pe lângă verificările de la frontierele cu Şerbia şi Ungaria, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Galaţi a stabilit ca la toate intrările în oraş, Poliţia Rutieră să organizeze filtre.

Marți dimineaţă, agenţii, echipaţi cu măşti şi mănuşi, au oprit în special maşinile înmatriculate în alte state şi pe cele care fac transport de persoane. Astfel de filtre au fost organizate la toate intrările în judeţ.

Pentru această acţiune, poliţiştii au fost echipaţi cu măşti medicinale şi mănuşi, iar alături de ei este şi câte un reprezentant al ISU, care împarte materiale informative şoferilor.

Până acum, în Galaţi au fost amenajate patru centre pentru primirea eventualilor suspecţi de îmbolnăvire. Deocamdată doar patru persoane au fost internate într-un astfel de centru. Nu sunt persoane bolnave şi nici măcar suspecte.

Este vorba despre oameni care s-au întors din Italia, din zonele care se afla acum în carantină. Alte 18 persoane sunt în izolare la domiciliu.

Citește și
Harta care arată LIVE răspândirea virusului ucigaș
Harta care arată LIVE răspândirea virusului ucigaș. Bilanțul a ajuns la 2.626 de morți

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult