Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist rănit și motocicletă în flăcări, după un accident produs de o șoferiță. ”Și-a continuat drumul liniștită”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist din Buzău a fost rănit miercuri seară în misiune după ce motocicleta pe care o conducea a fost acroșată de un autoturism pe care îl urmărea în trafic. Motorul a fost proiectat într-un taximetru, după care a luat foc.

Surprinzător, la volanul mașinii urmărite se afla o femeie de 32 de ani, care a fugit după ce a produs accidentul.

A fost prinsă în trafic de un echipaj după doar câțiva kilometri. Șoferița a fost reținută 24 de ore.

"Ia uite, moto de la MAI, ia uite, moto de la poliție".

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din Buzău, spre Ploiești. Martorii spun că polițistul în vârstă de 29 de ani ar fi urmărit autoturismul condus de femeie și i-ar fi făcut semne să oprească, după ce ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Șoferița ar fi virat însă brusc și a acroșat motocicleta. Agentul a căzut pe asfalt, iar motocicleta a fost proiectată într-un taxi și a luat foc.

Citește și
accident
Sfârşit îngrozitor pentru un cuplu din Mehedinți. Mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR

Martor: "Motocicleta o urmărea pe fata aia de a trecut de trei semafoare pe roșu și aici s-a făcut spre el cu motocicleta și a căzut, a vrut să îi taie calea și s-a dezechilibrat și a căzut motociclistul. Motocicleta a luat foc, fata și-a continuat drumul liniștită după ce a văzut treburile astea".

Martor: "A încercat să o depășească, și când a venit să o depășească pe a doua banda ea s-a îndreptat către el ... s-a dezechilibrat și ricoșă direct în mine".

 

Șoferița, reținută pentru tentativă de omor

 

După ce a provocat accidentul, femeia s-a făcut nevăzută în trafic. Din fericire, polițistul nu a fost rănit grav și a reușit să transmită colegilor datele mașinii pe care o urmărea.

Remus Nicula, Poliția Rutieră Buzău: "Organele de politie au plecat în urmărirea autoturismului care a produs evenimentul rutier în municipiul Buzău. Acest autoturism a fost oprit pe DN1 B”.

Silviu Dinu, șef Poliția Rutiera Buzău: "Colegul nostru se afla într-adevăr în urmărirea acestei conducătoare auto întrucât a constatat mai multe nereguli privind respectarea normelor rutiere. Suntem în derularea cercetărilor dacă această manevră a fost efectuată cu intenție sau fără intenție, dacă nu l-a observat".

Femeia de 32 de ani a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult