Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a păţit poliţistul care a amendat un consilier parlamentar. "Am auzit doar o buşitură"

După ce a primit numeroase mesaje de ameninţare, un poliţist din Păuleşti, Prahova, s-a trezit şi cu anvelopele maşinii personale tăiate în toiul nopţii. 

Agentul susţine că îl cunoaşte pe făptaş: ar fi un tânăr din aceeaşi localitate, pe care l-a amendat.

Alexandru Sever Lazăr, poliţist: „Am auzit o a doua buşitură, să zic aşa am văzut cum pleacă în viteză o maşină albă, văzând decât ultimele litere din numărul de înmatriculare. Îmi spunea: te dezbrac de uniformă, îţi fac, te fac, te las fără serviciu, inclusiv când l-am mai oprit în trafic. Are o atitudine sfidătoare de fiecare dată.”

Acest poliţist a fost, luna trecută, eroul unei întâmplări care a stârnit indignarea publicului.

Agentul Alexandru Sever Lazăr, care poartă asupra sa o cameră de supraveghere, l-a înregistrat pe un consilier parlamentar în vreme ce încerca să-l intimideze cu funcţia sa, pentru a scăpa de o amendă de circulaţie. Şoferul, care era băut la volan, a fost ulterior concediat de deputata de Prahova, pentru care lucra.

Citește și
Mesajele pe care un polițist le-a trimis unei femei violate. Bărbatul a fost dat afară
Mesajele pe care un polițist le-a trimis unei femei violate. Bărbatul a fost dat afară

Acum, individul acuzat că îl ameninţă pe agentul de poliţie, ar fi fost sancţionat în trafic, pentru că nu purta centura de siguranţă şi pentru că a întors pe linie dublă continua. Suspectul va fi cercetat şi pentru ultraj. El mai are un dosar penal pentru distrugere, după ce a vandalizat un panou rutier.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult