Ce a păţit poliţistul care a amendat un consilier parlamentar. "Am auzit doar o buşitură"

Ultima actualizare: 02-10-2019 18:39
incident consilier deputat PSD

După ce a primit numeroase mesaje de ameninţare, un poliţist din Păuleşti, Prahova, s-a trezit şi cu anvelopele maşinii personale tăiate în toiul nopţii. 

Agentul susţine că îl cunoaşte pe făptaş: ar fi un tânăr din aceeaşi localitate, pe care l-a amendat.

Alexandru Sever Lazăr, poliţist: „Am auzit o a doua buşitură, să zic aşa am văzut cum pleacă în viteză o maşină albă, văzând decât ultimele litere din numărul de înmatriculare. Îmi spunea: te dezbrac de uniformă, îţi fac, te fac, te las fără serviciu, inclusiv când l-am mai oprit în trafic. Are o atitudine sfidătoare de fiecare dată.”

Acest poliţist a fost, luna trecută, eroul unei întâmplări care a stârnit indignarea publicului.

Agentul Alexandru Sever Lazăr, care poartă asupra sa o cameră de supraveghere, l-a înregistrat pe un consilier parlamentar în vreme ce încerca să-l intimideze cu funcţia sa, pentru a scăpa de o amendă de circulaţie. Şoferul, care era băut la volan, a fost ulterior concediat de deputata de Prahova, pentru care lucra.

Acum, individul acuzat că îl ameninţă pe agentul de poliţie, ar fi fost sancţionat în trafic, pentru că nu purta centura de siguranţă şi pentru că a întors pe linie dublă continua. Suspectul va fi cercetat şi pentru ultraj. El mai are un dosar penal pentru distrugere, după ce a vandalizat un panou rutier.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO