Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ploile abundente au făcut prăpăd în mai multe regiuni din țară. Tavanul unui mall din Cluj a cedat din cauza potopului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea rea a făcut probleme în multe regiuni din țară, inclusiv în Capitală. La Cluj-Napoca, tavanul unui centru comercial a cedat din cauza ploii abundente, iar apa a ajuns în magazine. 

În alte locuri, grindina a distrus tot ce a prins în cale. Iar vântul puternic a pus la pământ copaci și acoperișuri. În București, o furtună puternică a transformat orașul într-o mică Veneție și a paralizat circulația pe multe artere.

Acesta este momentul când tavanul unui centru comercial din Cluj-Napoca se prăbușește sub greutatea cantității mari de apă. Parcarea subterană și mai multe magazine au fost inundate.

Femeie: „Doar vedeam cum curge apa din tavan.”

Citește și
tornada
Tornadă filmată pe un lac din Cluj. Care a fost cea mai puternică furtună înregistrată vreodată în România

Bărbat: „Erau locuri unde nu puteai merge. Era apa pe jos mai ales unde a văzut tavanul.”

Însă, problemele nu s-au oprit aici. Ploaia torențială a inundat mai multe străzi, iar mașinile au rămas blocate printre șuvoaie. Pompierii au avut peste 150 de intervenții în tot orașul. Autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT.

În mai multe zone din Caraș-Severin, grindina de mărimea unui ou a distrus tot ce a prins în cale.

Femeie: „Vai, Doamne! Ce de gheață! Strică toată agricultura.”

În doar 15 minute, oamenii s-au trezit cu mașinile distruse, ori acoperișurile și geamurile caselor sparte de gheața căzută cu o putere incredibilă.

La Drobeta-Turnu Severin, în Mehedinți, grindina a transformat străzile într-o mare de alb. Vântul puternic a luat pe sus zeci de acoperișuri. Unul dintre ele a căzut pe mai multe mașini parcate. Bărbat: „Pur și simplu a picat peste mășini în stradă.” În urma incidentului, locatarii unui bloc s-au trezit cu apartamentele inundate.

Localnic: „Aici e dormitorul, nu mai avem acoperiș, la toată lumea plouă, puteți să vă duceți și la etajul 1”

Ploaie puternică a făcut probleme și în Dolj. Acoperișul unui centru comercial din Craiova a cedat, iar apa a inundat clădirea. Și mai multe străzi au fost inundate, iar mașinile au înaintat cu dificultate.

Probleme au fost și în alte localități din țară. Multe dintre ele au fost surprinse de telespectatori, care ne-au trimis imaginile pe site-ul nostru știrileprotv.ro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult