Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie însărcinată a fost internată ca urgenţă, la Buftea, dar a fost lăsată să aştepte până a murit fătul

O femeie însărcinată în 39 de săptămâni a fost internată la Spitalul din Buftea, ca urgenţă, însă ar fi fost lăsată să aştepte în rezervă până seara, când s-a constatat că fătul a murit, potrivit avocatului familiei. În acest caz a fost depusă o plângere

Aceasta a fost diagnosticată cu urgență la naștere, dar a fost lăsată în rezervă până când fătul a murit în pântec, potrivit avocatului Adrian Cuculis, preşedinte al Asociaţiei de protecţie a pacienţilor C.A.R.L.A (Conştientizare, Asigurarea Calităţii Actului Medical, Responsabilizare, Luptă, Alinare).

Cum s-ar fi petrecut tragedia 

Femeia a fost internată la ora 8 dimineaţa, iar medicul declarase că este o urgenţă, însă abia la ora 19 s-a refăcut o testare a funcţiilor vitale ale fătului, moment în care s-a constatat că acesta murise, conform News.

„De menţionat este şi faptul că, la internare, fătul era în viaţă. S-a depus plângere penală şi ancheta este deja şi la DSP”, a spus avocatul.

Familia a mai pierdut un copil, în urmă cu câţiva ani, în acelaşi mod, potrivit sursei citate.

Citește și
policlinica titan
Umiliți în policlinici. La ce sunt supuși cei care speră să prindă un loc pe lista analizelor și investigațiilor gratuite

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult