Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pistă de biciclete din Bucureşti, virală în Europa. Detaliul care i-a şocat pe olandezi

Imaginea cu pista de biciclete aflată în Bucureşti, lângă Palatul Parlamentului, a fost postată pe reţeaua socială Reddit şi este cea mai populară din secţiunea „Europa”.

În imaginea care a devenit virală pe Reddit se vede cum pista de biciclete a fost trasată în aşa fel încât, la un moment dat, este complet blocată de un copac.

Autorul imaginii a scris că a intrepretat semnul de pe asfalt drept „ţine-o tot aşa şi copilul tău va rămâne fără bicicletă”.

 

A bike path in Bucharest: I read this as “continue forward and you and your child will soon be separated from your bike” from r/europe

 

Postarea a devenit rapid cea mai populară pe Reddit, secţiunea Europa. „Ca să fie şi mai rău, nici măcar nu e o pistă de biciclete, ci un trotuar pe care îl împart”, comentează un utilizator, în vreme ce alţii, din Olanda, se plâng că nu au văzut niciodată o pistă atât de rău făcută.

"Ochii mei!", se plânge un utilizator olandez.  "Simţurile mele de olandez îmi spun să am încreder oarbă în astfel de piste", scrie altul.

Imaginea este reală şi pista blocată de copac poate fi văzută, de altfel, şi pe Google Maps. Ea se află pe Calea 13 Septembrie, aproape de şantierul Catedralei Mântuirii Neamului şi de Palatul Parlamentului.

Încă de acum 7 ani, astfel de piste de biciclete au fost declarate ilegale de poliţie şi, teoretic, sunt închise circulaţiei. Construcţia lor a constat 5.500.000 de euro.

Citește și
Pista de bicicleta
200.000 de euro pentru o pistă de biciclete dintr-o localitate din Neamț: „Ideea e foarte bună, dar e rea”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult