Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Percheziții la Spitalul Floreasca, într-un dosar de corupție. Medicul Mircea Beuran, printre cei vizați

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Spitalul Floreasca au avut loc joi percheziții într-un nou dosar care vizează infracțiuni de corupție comise în 2018. Printre cei vizați de procurori se află și doctorul Mircea Beuran.

Beuran a fost adus la DNA, după ce anchetatorii au făcut percheziţii în locuinţa sa, dar şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice", se arată într-un comunicat al DNA.

Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.

Citește și
primirea victimelor la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca
Detalii şocante privind cazul femeii care a ars pe masa de operaţie. Explicaţia lui Mircea Beuran

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult