Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Percheziții la mai multe spitale din București, bănuite că ar fi fraudat sistemul asigurărilor de sănătate

Polițiștii din Giurgiu au efectuat 24 de percheziții la persoane bănuite că ar fi fraudat sistemul asigurărilor de sănătate, decontând servicii de îngrijiri medicale la domiciliul unor pacienți cu documente false.

”La data de 21 iunie 2018, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale au efectuat 24 de percheziții, pe raza județelor Giurgiu, Ilfov și în municipiul București, la sediile unor societăți comerciale, unități și instituții sanitare”, se arată într-un comunicat.

Printre unitățile sanitare percheziționate de oamenii legii se numără Spitalul Universitar de Urgență București, Spitalul Clinic Colentina București, Spitalul Clinic “Dr. Ion Cantacuzino”, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea cercetărilor laptopuri, medii de stocare, carduri de sănătate, cititoare de carduri, medicamente, materiale medicale, pontaje, bani și documente.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2014-2017, mai multe persoane fizice, prin intermediul unor societăți comerciale, ar fi decontat servicii de îngrijiri medicale la domiciliul unor pacienți, folosind documente false.

Citește și
Perchezitii Prahova
Bărbați din Prahova, suspectați că și-au jefuit vecinii. Le furau motocoasele și polizoarele

În cauză, sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, cauza aflându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult