Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A patra noapte în care oamenii stau la coadă în fața Mitropoliei. "Venim chiar dacă înghețăm""

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mii de oameni au venit și luni seară în fața Mitropoliei din Capitală, pentru a se închina la racla Sfântului Dimitrie.

Deși unii oameni au fost nevoiți să stea și 4-5 ore la coadă, credința și rugăciunea le-au dat putere. Pelerinii se mai pot ruga la racla sfântă și marți.

Cu sufletul plin de credinţă, mii de enoriaşi au mers şi luni seară pe Dealul Patriarhiei pentru a se închina la racla sfântului Dimitrie.

Este a patra noapte în care oameni de toate vârstele s-au adunat pe dealul Mitropoliei pentru a se închina la sfintele moaşte. Cu credinţa în suflet, ei nu au mai simţit nici oboseală, nici orele petrecute în picioare.

Deşi au stat şi câte 4 ore la coadă, credincioşii spun că timpul petrecut acolo merita orice efort.

Citește și
pelerinaj
O bunică și-a pierdut nepoata în timp ce aștepta să se închine la Sf. Dimitrie cel Nou

Femeie: "Cu ajutorul lui Dumnezeu, putem. Bine că ține vremea cu noi. Ne rugăm pentru sănătate, pentru putere, să putem munci, să avem grijă de copii să fie tot timpul lângă noi "

Bărbat: "De sănătate, dorinţă, credinţă, rugăciunea şi speranţă, că la Dumnezeu e ultima speranţă, să ne bucurăm de viaţă. Credinţa ne aduce şi ne ţine."

Femeie: "Pentru sănătate, pentru de toate mami, aşa este de Sf. Dumitru în fiecare an, o zi pe an. Şi trebuie să venim, chiar dacă îngheţăm, chiar dacă ninge, plouă, trebuie".

În aceste zile, pe Dealul Mitropoliei au venit oameni din toată ţara.

Femeie: "Venim din Ploieşti. Cu plăcere stau, simt că am aşa, o bucurie în suflet. Mă gândesc că ne face un bine, ne ajută pe cei care chiar credem cu adevăratelea."

Marţi este ultima zi în care credincioşii mai pot veni pentru a se ruga la racla sfântă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult