Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru elevi din Ploiesti, raniti la liceu dupa ce un panou didactic le-a cazut in cap. Decizia luata de ISJ Prahova

 Patru elevi ai Colegiului ”Virgil Madgeanu” din Ploiesti au fost raniti usor dupa ce luni, in timpul orelor de curs, un panou didactic s-a desprins de pe un perete si le-a cazut in cap.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, profesorul Aurel Graur, incidentul s-a produs, luni, in timpul orelor de curs, la o clasa a XI-a de la Colegiul ”Virgil Madgearu” din Ploiesti. Panoul didactic cu caracter ilustrativ s-a desprins de pe perete si a cazut, lovind la cap patru elevi.

Toti cei patru copii au fost dusi initial la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, de unde au fost preluati de ambulante si transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, pentru mai multe investigatii si pentru consultatii de specialitate.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Ploiesti, medicul Andrei Ilinca, a declarat pentru News.ro ca cei patru tineri au suferit traumatisme craniocrebrale minore, au fost vazuti de un specialist neurochirurg, iar dupa ce li s-au facut tomografii au plecat acasa, nefiind nevoie sa ramana internati.

Inspectoratul Scolar Prahova a demarat o ancheta in acest caz, iar toate panourile de pe peretii unitatii de invatamant au fost indepartate.

Citește și
IT cluj
Mai multe scoli din Cluj au introdus ca disciplina optionala, pentru elevii de clasa a 4-a, programarea. Ce invata copiii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult