Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patima jocurilor de noroc l-a făcut pe un bărbat din Satu-Mare să recurgă la gesturi disperate. Cum și-a mințit rudele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Satu-Mare, dependent de jocurile de noroc, a ajuns să recurgă la gesturi disperate. 

După ce a pierdut toate economiile și-a mințit rudele că suferă de o boală incurabilă și are nevoie urgent de bani pentru tratament.

Din cauză că bărbatul a început să fie tot mai agresiv, partenera lui a fost cea care a cerut ajutorul polițiștilor.

Potrivit anchetatorilor, într-un final, aceasta a făcut plângere după ce a fost lovită, fiind hotărâtă să nu-i mai treacă cu vederea episoadele violente.

Când s-a plâns rudelor de calvarul pe care îl trăiește, femeia a aflat cu surprindere că partenerul ei le-a spus mai multor persoane că suferă de o afecțiune oncologică și că un tratament vital costă foarte mulți bani.

Citește și
Alcool
„Adicția e o boală”. Primii specialiști în tratarea dependențelor de alcool, droguri sau jocuri de noroc, pregătiți la Iași

Cu o poveste înduioșătoare, ar fi ajuns să primească mai multe sume de bani pe care, ulterior, le-a pierdut la jocurile de noroc. Temându-se pentru viața ei, femeia a mers mai departe și a cerut un ordin de protecție în instanță.

Magistrații Judecătoriei Satu Mare au decis ca bărbatul să plece din apartamentul comun pentru următoarele 6 luni și i-au interzis să se mai apropie de familie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult