Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unor români care au mers în vacanță în Grecia. Cum au rămas fără mașină, bani și documente | FOTO

Vacanța unei familii de români în Grecia s-a transformat într-un coșmar după ce a fost predată de hoți în vila în care era cazată. A rămas din prima zi fără mașină, bani și documente.

Turiștii au mers cu mașina în vacanță în peninsula Halkidiki și au ajuns la cazare sâmbătă seară. Apoi Proprietara autoturismului a lăsat mașina în parcarea unității de cazare, însă în dimineața zilei următoare, a constatat că autoturismul dispăruse.

Femeia a cerut ajutorul oamenilor, duminică, pe grupul de Facebook „Forum Grecia”. Mașina, marca BMW, i-a fost furată din Pefkochori, lângă Elephant Beach, în jurul orei 2.50 dimineața.

„Mașina furată din Pefkochori! Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc!”, a scris turista, publicând și fotografie cu mașina.

Citește și
incendii grecia
Imagini din iadul de foc din Grecia. Sute de pompieri se luptă cu incendiile de vegetație | FOTO

În autoturism se aflau mai multe bunuri, sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau.

Un bărbat cu o cagulă ar fi găsit o ușă deschisă la vila unde erau cazați, a luat de pe masă cheia de la mașină, a mers în parcare și a plecat cu tot cu autoturism și bunurile care se aflau în acesta.

„A intrat peste noi în casă și a luat cheile de pe masă”, a mai spus turista.

La scurt timp, turiștii români au mers la poliție și au făcut un denunț și așteaptă să fie găsit făptașul, dar și să obțină documente provizorii pentru a se întoarce în țara noastră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult