Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unei familii de români în Thassos: ”Vecinii noștri, cu ML de 100.000 în față, au încins niște cefe pe balcon”

O familie de români, mai puțin norocoasă, a avut parte de un concediu de neuitat în celebra insulă grecească Thassos.

Familia formată din doi adulți și doi copii și-a rezervat vacanța din timp și erau nerăbdători să petreacă 7 nopți în una dintre cele mai îndrăgite locații din Grecia.

În cele din urmă, afirmă bărbatul pe un grup dedicat vacanțelor în Thassos, per ansamblu toate au fost bune și frumoase, dar au existat două aspecte mai puțin plăcute:

”Cazarea foarte bună, camera spațioasă, bucătărioară, curățenie făcută zilnic, schimbat așternuturi și prosoape la 3 zile. Hârtie igienică și săpun la discreție”, susține bărbatul.

”M-au deranjat două aspecte minore la această cazare: 1.Cabina de duș extrem de mică, nu am văzut niciodată așa ceva. Nu puteai face nicio mișcare înăuntru, nici vorbă să te poți spăla pe tot corpul; 2. Balcoanele foarte apropiate, în cel alăturat nouă erau niște basarabeni care, nu o să va vină să credeți, dar au venit cu grătarul de acasă și îl încingeau pe balcon, mai făceau o ceafă de porc, o pulpă de pui. Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici congelați și vreo 20 de cefe + 2 baxuri de bere Noroc la 3 litri, să chefuiesc și eu pe balcon la pensiune în Thassos. Boxă JBL am deja”, a mai spus bărbatul.

Bărbatul a mai spus în comentarii că cei în cauză aveau: ”Un ML (n.r. model SUV Mercedes Benz) de 100.000 de euro”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult