Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Părintele Doboș, după declaraţiile IPS Teodosie despre catolici: "Noi îl iubim, sunt convins că şi Preasfinţia sa ne iubeşte”

Părintele Francisc Doboş, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, a reacţionat la afirmaţiile făcute de arhiepiscopul Tomisului.

IPS Teodosie a spus că o familie de ortodocşi a făcut un lucru greşit prin faptul că a botezat copilul unei familii de catolici, conform News.ro.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat joi că o familie de ortodocşi a făcut un lucru greşit prin faptul că a botezat copilul unei familii de catolici şi că trebuie să se spovedească şi să se căiască pentru acest păcat.

„Au făcut un lucru rău, greşit, mă mir că i-au acceptat catolicii. De aceea, să se spovedească şi să se caiască pentru acest păcat, să-şi primească un canon”, a precizat arhiepiscopul Tomisului.

În octombrie 2020, i-a spus unui român din străinătate care i-a cerut sfatul că este „mare păcat” să mergi la o biserică catolică şi că trebuie neapărat să găsească una ortodoxă, chiar dacă este rusească sau sârbească. Două luni mai târziu, el a lansat un nou atac la adresa catolicilor, criticând modul în care aceştia se împărtăşesc.

Citește și
ips teodosie
ÎPS Teodosie anunță că nu se vaccinează: ”Nu mă îmbolnăvesc”. În schimb, ÎPS Andrei se va imuniza: ”Trebuie făcut”

„Noi îl iubim pe PS Teodosie. Sunt ferm convins că şi Preasfinţia sa ne iubeşte. Doar suntem creştini. PS. Nu mai fiţi atât de duri cu el”, a scris vineri Francisc Doboş pe Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult