Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parada de Ziua Națională, văzută dintr-un blindat al Armatei Române. Momentul trecerii pe sub Arcul de Triumf VIDEO

Ministerul Apărării Naționale a postat imagini inedite de la parada de Ziua Națională a României, care a avut loc vineri, de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf din București. Defilarea a fost prezentată și din perspectiva filmată dintr-un blindat.  

Armata Română a prezentat imaginile paradei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, văzute și din perspectiva unui tanchist, aflat la derulare.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale a fost postată o filmare de câteva minute, realizată dintr-o blindată a Armatei Române care se îndreaptă și trece apoi pe sub Arcul de Triumf.

Postarea a devenit în scurt timp virală, cu peste 11.000 de aprecieri și distribuiri. Parada care marchează 105 de ani de la Marea Unire a fost una spectaculoasă, iar armata s-a pregătit cu cele mai moderne elemente de tehnică militară, dar și cel mai mare număr de participanți din ultimii ani.

Pe parada la care au asistat 100.000 de români au participat 2.400 de militari și 150 de mijloace tehnice, inclusiv 40 de aeronave.

Citește și
mesaj sua pentru romania
Mesajul Statelor Unite, de 1 Decembrie: ”La mulți ani, România! La mulți ani, dragi prieteni”. Urarea Departamentului de Stat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult