Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică într-un bloc din Constanța. 30 de oameni au fost evacuați în grabă de pompieri după ce un apartament a luat foc

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost panică într-un bloc din Constanța după ce un incendiu s-a declanșat la etajul 5. Treizeci de oameni au fost evacuați în grabă de pompieri.

Flăcările au izbucnit în apartamentul unei bătrâne care plecase la cumpărături și lăsase aprinse două lumânări în bucătărie și dormitor. La întoarcere când a descoperit dezastrul femeii i s-a făcut rău.

Alarma s-a dat în jurul orei 11 când un fum înecăcios a cuprins întregul blocul din Constanța. Oamenii și-au părăsit în grabă locuințele.

Bătrâna al cărei apartament a fost cuprins de foc tocmai se întorcea de la cumpărături. Femeia a urcat în apartament și a simțit că rămâne fără aer, când a descoperit bucătăria distrusă. Vecinii s-au speriat și ei. Unii au fost evacuați de pompieri, alții au luat ce au apucat și au ieșit din bloc. Femeie: ”Fum și funingine, mergeți sus să vedeți cum e, e sub orice critică. Nu se putea sta". Femeie: "Ne-am speriat pentru că nu am știut despre ce e vorba. Am luat poșeta, ce am apucat haine să tragem pe noi și cam atât”. Rămași fără acte și bani, cu apartamentele descuiate, oamenii nu s-au îndurat să plece din fața blocului. Trei adulți și doi copii au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de ajutor. La rândul ei, proprietara apartamentului care a luat foc a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult