Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul ”măturat” de o furtună de 10 minute. Imaginile prăpădului. FOTO

Zeci de copaci şi mai mulţi stâlpi de energie electrică au fost doborâţi, în noaptea de miercuri spre joi, în oraşul Corabia, de o furtună, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa (ISU) Olt.

Furtuna, care a durat aproximativ 10 minute, a doborât şi un acoperiş de bloc, un panou publicitar, iar trei autoturisme parcate au fost avariate uşor de copacii căzuţi. Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol!

Din cauza stâlpilor de susţinere a liniilor electrice aeriene, care au fost doborâţi, şi a avarierii unor puncte de transformare, a fost afectată alimentarea cu energie electrică a oraşului Corabia.

Citește și Imagini apocaliptice în România. Locuințele arată ca după bombardament. VIDEO Sunt afectaţi circa 25% din consumatorii casnici din Corabia, echipe de la distribuitorul de energie fiind prezente în teren pentru remedierea avariilor.

Pentru îndepărtarea efectelor negative ale furtunii, au intervenit echipaje de pompieri de la mai multe subunităţi ISU Olt, echipaje de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corabia, echipe de la societatea de distribuţie a energiei electrice, precum şi poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră.

Citește și
gheata, romania, ploi, inundatii, cod, pagube,
Imagini apocaliptice în România. Locuințele arată ca după bombardament. VIDEO

"Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de energie electrică, un panou publicitar şi un acoperiş. Trei autoturisme au fost avariate. Nu au fost înregistrate victime", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult