Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul din România în care Primăria a fost amendată pentru că nu a deszăpezit străzile

Primăria din Timişoara a fost amendată vineri de către Poliţie cu suma de 3.045 de lei pentru că nu a curățat străzile de zăpadă,

Cu o zi înainte, prefectul de Timiş, Eva Andreas, a cerut Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş o monitorizare exactă a situaţiei deszăpezirii străzilor din Timişoara, la aproape o săptămână de la prima ninsoare, relatează Opinia Timișoarei.

IPJ Timiş a întocmit un raport potrivit căruia 495 de străzi nu au fost deloc curățate de zăpadă. Prin urmare, au fost luate primele măsuri împotriva municipalităţii.

 ”Având în vedere numeroasele semnalări privind starea drumurilor, au făcut o evaluare a stadiului de deszăpezire a acestora. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că atât pe arterele principale, cât şi pe drumurile naţionale şi judeţene se poate circula în condiţii normale, însă pe străzile secundare, având în vedere stratul de polei care s-a format din cauza nedeszapezirii totale sau parţiale, ne confruntăm cu situaţii dificile, fapt e îngreunează circulaţia şi fluenta traficului.

În urma acestor constatări, poliţiştii Serviciului Rutier au luat măsura sancţionării administratorilor drumurilor din Timişoara şi Lugoj pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă cu suma de 3.045 de lei, conform OUG 195/2002, art 105.28, în vederea remediereii acestor probleme în cel mai scurt timp”, transmite IPJ Timiş.

Citește și
alianta vestului,
Prima măsură a Alianţei Vestului. Se va aplica în Timişoara, Cluj, Arad şi Oradea

Primarul Nicolae Robu a declarat pentru sursa citată că a făcut tot ce este posibil în privinţa deszăpezirii oraşului.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult