Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Opt mașini din Târgu Jiu, avariate de un cal înhămat la o căruță

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident mai puţin obişnuit la Târgu Jiu, unde opt maşini au fost lovite în câteva clipe de un cal lăsat nesupravegheat.

Animalul era înhămat la o căruţă, iar proprietarul l-a lăsat nesupravegheat pe un teren de la marginea oraşului.

La un moment dat însă, calul a luat-o la fugă, a trecut prin trei sensuri giratorii, iar pe o străduţă aglomerată, s-a speriat şi a lovit în stânga şi în dreapta maşinile parcate. E de mirare că a scăpat nevătămat. Iar pagubele sunt mari!

Proprietarul calului căuta fier vechi pe locul unei foste centrale termice, când a constatat că animalul a plecat de unul singur în oraş. În căruţa se aflau deja bucăţi de metal care, în cădere, au lovit maşinile întâlnite în cale.

Unele autoturisme s-au ales cu cauciucurile tăiate de bucăţile de metal, în timp ce altele a suferit avarii mai serioase la caroserie. Proprietarii lor sunt buni de plată pentru că sunt siguri că de la căruţaşi nu vor primi nici un leu despăgubire.

Citește și
pompieri care sting incendiu
Un bărbat din Bacău, supărat că fratele său nu-i dă calul, a dat foc satului

Șofer păgubit: "Lor nu li se cere nimic, decât să lovească maşinile, să le cerem o asigurare şi lor să le putem cere o daună morală, ceva. Lovi 10 maşini, de unde recuperăm pagubă şi sunt atâtea cazuri în ţara asta".

Căruţaşul a fost identificat la scurt timp de către poliţişti:

Miruna Prejbeanu - purtător de cuvânt IPJ Gorj: "Proprietarul a fost identificat de poliţişti, condus la sediul Poliţiei şi sancţionat pentru lăsarea nesupravegheată a animalului cu amendă de 1300 de lei. În urma acestui incident poliţiştii au reparat opt autorizaţii de reparaţie".

Calul care a provocat pagubele a fost dus la oborul amenajat de autorităţi pentru animalele fără stăpân. Va putea fi luat de aici numai după ce proprietarul lui plăteşte şi aici o amendă de câteva sute de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult