Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marinar mort după ce a căzut în apă, de la bord unui remorcher, la Constanța

Doi marinari au fost salvați de la înec, joi dimineață, în jurul orei 03.00, după ce au căzut între două nave în bazinul portuar, din Constanţa.

Cei doi marinari căzuseră în bazinul portuar, între navele remorcher Galaţi 6 şi Alexandria 5 ale Coremar, aflate sub pavilion românesc, ce se găseau la cheu, informează Agerpres.

UPDATE 09:00 - Unul dintre cei doi marinari salvaţi joi dimineaţă de pompieri, după ce căzuseră în mare de la bordul remorcherului Galaţi 6, a decedat la spital.

Potrivit IPJ Constanţa, cei doi marinari români, cu vârste de 51, respectiv 64 de ani, au căzut în apă, de la bordul unui remorcher sub pavilion românesc, acostat în dana zero.

"Cele două persoane au fost transportate la spital, unde, în jurul orei 04.00, a fost declarat decesul bărbatului de 64 de ani, domiciliat în localitatea Tuzla, judeţul Constanţa, iar poliţiştii constănţeni au început cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului de muncă", a anunțat IPJ Constanţa

Citește și
duster
Doi tineri au plonjat cu o mașină de teren direct în portul din Constanța

Unul dintre marinari a fost resuscitat de paramedicii SMURD, cele două victime fiind apoi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult