Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Olguţa Vasilescu a criticat Poliția Română după ce soțul ei a rămas fără permis. Reacția ei

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a criticat Poliţia după ce soţul său, senatorul Claudiu Manda, a fost lăsat fără permis de conducere, fiind prins conducând cu 125 de kilometri la oră în localitate.

"În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. (...) Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV, potrivit hotnews.ro.

Claudiu Manda, lăsat fără permis

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost prins de poliţişti, luni, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 125 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţul Giurgiu. El a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile.

În jurul orei 15.30, poliţiştii l-au prins, în oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pe Claudiu Manda, în timp ce conducea un autoturism Mercedes S Class cu viteza de 125 de kilometri pe oră în localitate.

El a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Citește și
nuntă Lia Olguța VAsilescu
Moment inedit la nunta Liei Olguța Vasilescu. Ce a făcut împreună cu invitații

Claudiu Manda s-a căsătorit, sâmbătă, cu fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult